Jasna Hodzic

"Klanten zijn onder de indruk van wat wij allemaal via ons netwerk kunnen aanbieden."

De markt biedt veel kansen. Tenminste, als je de juiste expertise bezit én flexibel bent. Daarom bestaat VINCI Energies uit business units. Ieder met een eigen marktbenadering, kennis van de processen bij de klant en – uiteraard – de expertise die daarbij hoort. Onze expertises hebben we helder gebundeld onder onze brands: Actemium, Axians, Omexom en VINCI Energies Building Solutions.

Onze business units bieden samen, als netwerkorganisatie, onze klanten veel diversiteit. Hoe we dat goed kunnen doen? Door allemaal te handelen op basis van gemeenschappelijke waarden. Die zorgen voor verbondenheid. Én voor een grote mate van vrijheid van werken en ondernemen. Ook dat hoort bij het DNA van VINCI Energies. Het levert de klant behalve zekerheid vele andere voordelen op.

“Klanten zijn onder de indruk van wat wij allemaal via ons netwerk kunnen aanbieden.”


Jasna Hodzic Client Manager bij Axians

“Als client manager ben ik eindverantwoordelijk voor de projecten van een brede klantenset binnen de industrie en zakelijke dienstverlening. VINCI Energies stimuleert ondernemerschap binnen onze brands en autonome business units. Dit vertaalt zich in veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We krijgen royaal ruimte voor het zelf ontwikkelen van visie en strategie.”

“Ons netwerk speelt daar in toenemende mate een rol in. Waar we vroeger andere bedrijven inzetten, halen wij nu dezelfde expertise uit ons netwerk. Belangrijk daarbij zijn: goede onderlinge samenwerking én dezelfde taal spreken. Dat doen we.”

“Vanuit business unit Beverwijk specialiseren wij ons in het Microsoft dienstenportfolio, op gebied van Azure en Modern Workspace. Hierbij bundelen wij de krachten met de business units in Groningen en Eindhoven, mede hierdoor zijn we Microsoft Country Partner of the Year geworden. Wanneer klanten andere vragen hebben dan ICT-infrastructuur, leggen we de vraag neer bij een van de andere business units met bijpassende expertise. Hierdoor vergroten we ons innovatief vermogen. Daardoor kunnen wij beter en sneller op de veranderingen in de markt inspelen. Bestaande klanten zijn onder de indruk van wat wij allemaal via ons netwerk kunnen aanbieden. Zij vinden ook fijn dat ze via één persoon toegang tot veel expertises hebben.”

Lees meer verhalen van onze medewerkers