Actemium

Improving industrial performance

is het merk van VINCI Energies gericht op industriële processen. Ze bedient klanten in de markten olie & gas, voeding, brouwerijen & dranken, feed, chemie, farmacie, logistiek en manufacturing.

Zonder beweging staat alles stil. Ook bij advisering, engineering, realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud van industriële installaties draait het om wendbaarheid. Wereldwijd de juiste expertise op het juiste moment inzetten én managen. Flexibel inspelen op veranderingen. Voortdurend zoeken naar innovatieve Solutions & Services die uw processen verbeteren.

Expertises

Succesvolle projecten

Actemium biedt haar expertise gedurende de hele levenscyclus van industriële sites. Van design en engineering tot inbedrijfstelling en onderhoud. Ze leveren erkende, professionele projecten en contractmanagement.

Ze zet haar expertise om in praktische oplossingen. Ze verbetert de prestaties en het concurrentievermogen van haar klanten op vier belangrijke gebieden:

  • Procescontrole en automatisering
  • E&I services
  • Mechanische en piping werkzaamheden
  • Nutsvoorzieningen
Industriële processen en sites

Actemium richt zich op de gehele levenscyclus van installaties. Van advies en engineering, tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud.

Haar netwerk biedt relevante en betrouwbare oplossingen. Invloedrijke en geavanceerde industriële organisaties met duurzaam succes zijn altijd het doel.

Ze is een pionier in specifieke en toonaangevende oplossingen, zoals MES, energie-efficiëntie, cyber security, maar ook in innovatieve oplossingen die gericht zijn op het stimuleren van de industrie van de toekomst: Industrie 4.0.

Vanuit de VINCI Energies business line Industrie is Actemium het netwerkmerk dat eveneens internationaal actief is. Daarnaast bieden in Nederland de lokale merken A&I Kwant, Amecha, Cegelec Fire Solutions, De Jong Engineering, G&H Noise Control, Van der Linden & Veldhuis en VerAutomation hun oplossingen en diensten aan.

Meer weten over Actemium?

Ga naar Actemium.nl