Building Solutions

Bringing life to your buildings

is het merk van VINCI Energies voor Building Solutions.

Gebouwen spelen een belangrijke rol in de ecologische transitie waardoor eigenaren en gebruikers van gebouwen voor complexe keuzes komen te staan tussen de belangrijkste milieu-uitdagingen, evoluties van de maatschappelijke eisen en economische kwesties. Ieder gebouw is uniek, ongeacht de wereldwijde uitdagingen. De geschiedenis, de uitdagingen van bedrijven, de bewoners, hun activiteiten, vereisen een specifieke aanpak en spot-on oplossingen. Building Solutions doet precies dat. 

Expertises

Optimale prestaties

Building Solutions is actief in alle soorten gebouwen en aangrenzende terreinen, gedurende hun hele levenscyclus. Ze ondersteunt haar klanten met alles wat nodig is om gebouwen- en de mensen die er wonen en werken – optimaal te laten presteren.  Duurzame, comfortabele en veilige gebouwen zijn het doel. Haar technische installaties, oplossingen en diensten versterken omgevingen vanaf de poort.

Alle merken binnen Building Solutions helpen tijdens alle fasen van ontwerp, bouw, onderhoud en renovatie. Gedreven, oplossingsgericht en met het oog op de toekomst brengen ze gebouwen en locaties technisch tot leven.

VINCI Energies Building Solutions is het netwerkmerk dat eveneens internationaal actief is. In Nederland zijn het vooral de lokale merken Bosman Bedrijven, Schilt Bedrijven, Verkerk en VanderLinden die hun oplossingen en diensten op de markt aanbieden.