VanderLinden

Totaalleverancier op het gebied van duurzame technische installaties en efficiënte technische dienstverlening in (commercieel) vastgoed, industrie en transport & logistiek

Sinds de oprichting in 1945 is VanderLinden dagelijks bezig met gebouwgebonden techniek. Ze geloven namelijk dat gebouwen zich moet aanpassen aan mensen, en niet andersom.  

Daarom doen ze er alles aan om gebouwen en terreinen slim, duurzaam, comfortabel en veilig te maken. Kortweg: ‘Bringing buildings to life’. 

 

Dit door klanten te adviseren, bijvoorbeeld over de haalbaarheid van hun duurzaamheidsdoelstellingen, en maatwerk ontwerpen te leveren en innovatieve ideeën op tafel te leggen. Ook voor de realisatie van technische installaties bij nieuwbouw- of renovatieprojecten én het onderhoud & beheer van bestaande gebouwgebonden installaties ben je bij VanderLinden aan het juiste adres.  

De integrale dienstverlening omvat elektrotechnische werkzaamheden, het realiseren van werktuigbouwkundige oplossingen en het beveiligen van panden tegen brand en inbraak.  Altijd met het welzijn van mensen als uitgangspunt.   

Meer weten over VanderLinden?