Onze merken

VINCI Energies is de meest veelzijdige technische dienstverlener met sterke merken binnen de energietransitie en digitale transformatie. Onze merken focussen zich op duurzame relaties in infrastructuur, industrie, building solutions en ICT.

In een continu veranderende wereld werkt VINCI Energies op het kruispunt van de belangrijkste vraagstukken die de samenleving vandaag en morgen uitdagen. Zoals de groeiende vraag naar energie en vervoer, de optimalisatie van industriële processen, de verbetering van energieprestaties en de digitalisering. In al deze gebieden weet VINCI Energies met haar merken en hun verschillende expertises te combineren tot oplossingen die aansluiten bij de vraagstukken van de markt met oog voor mens, maatschappij en de planeet.

Actemium, Axians, Omexom en VINCI Energies Building Solutions zijn de netwerkmerken van VINCI Energies die wereldwijd actief zijn en dus ook in Nederland. Daarnaast zijn er diverse lokale merken actief in Nederland met specifieke expertise op de markt. Flexibele interactie tussen deze merken staat garant voor slimme oplossingen.