Axians

The best of ICT with a human touch.

is de meest veelzijdige specialist in digitale transformatie voor ambitieuze opdrachtgevers die een ICT partner zoeken bij het digitaliseren van de organisatie. 

De digitale transformatie versnellen kan alleen met de beste mensen, hoogwaardige kennis en toewijding rondom technologie en resultaat. Daarom stelt Axians mensen en de beste technologie centraal om samen met klanten werk en leven op een duurzame wijze te verbeteren.

Expertises

 • Telecom Infrastructures
  Betrouwbare en veilige missie kritische communicatie systemen in vitale sectoren
 • Cloud & Data Centre Infrastructures
  Slimme, flexibele en geautomatiseerde infrastructuren die je end-to-end regie geven in cloud en multicloud omgevingen
 • Enterprise Networks
  Intuïtieve en veilige wireless, campus en datacenter netwerken die voor je werken; snel, flexibel, veilig en 'as a Service'.

 • Digital Workspace
  Digitale online (cloud)werkplek oplossingen waarmee je veilig en onbegrensd kunt werken op basis van experience based afspraken
 • Business Applications
  Segment georiënteerde business oplossingen en add-ons om specifieke businessprocessen te ondersteunen
 • Data Analytics
  Datagedreven toepassingen die je helpen met nieuwe inzichten en het nemen van (geautomatiseerde) beslissingen
De beste technologie om klanten te laten groeien

Samen verbeteren we het leven van mensen. Van bewoners in steden en consumenten die op zoek zijn naar een betere koopervaring. Van docenten en studenten die inspirerende resultaten behalen en patiënten die een steeds betere zorg verwachten. Axians zet de beste technologie in om ambitieuze opdrachtgevers te laten groeien, concurreren en floreren in een wereldwijde en voortdurend veranderende markt.

Axians helpt haar opdrachtgevers grip te houden op de complexe digitale transformatie; want de wereld is meer verbonden dan ooit tevoren en het tempo van verandering is verbijsterend.

Vanuit de VINCI Energies business line ICT is Axians is het netwerkmerk dat eveneens internationaal actief is. Daarnaast biedt in Nederland het lokale merk Koning & Hartman haar oplossingen en diensten aan.

Meer weten over Axians?

Ga naar axians.nl
Lokaal merk

Koning & Hartman

Technologie en innovatie. Dat is de kracht van Koning en Hartman.
Ontdek Koning & Hartman