Verkerk

Advies, ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer van duurzame gebouwgebonden installaties

De gebouwgebonden installaties zijn het hart van een onderneming en dragen bij aan een prettige, comfortabele en veilige werkplek. Verkerk levert een belangrijke bijdrage door duurzame technieken toe te passen in onder andere de industrie, vastgoed, gezondheidszorg, en energie-infra.  

Installaties realiseren ze snel en vakkundig met oog voor kwaliteit, comfort, veiligheid en duurzaamheid. Met een integrale aanpak gaan ze voor het beste resultaat. Dit doen ze in combinatie met efficiënte en duurzame oplossingen. 

Sinds de oprichting in 1923, groeide Verkerk in Zwijndrecht uit tot een toonaangevende schakel in de installatiebranche en blijft ze zich ontwikkelen. De energietransitie en digitalisering bieden mooie kansen en innovaties voor haar opdrachtgevers. Ze trekken samen met hen op om die kansen te benutten en bijbehorende uitdagingen aan te gaan. 

De kracht van Verkerk ligt in de bundeling van de expertises, zoals beveiliging, communicatie, energiemonitoring, inspectie, meet- en regeltechniek, paneelbouw, industriële automatisering en zorgtechnologie. Met een geïntegreerde aanpak werken ze aan efficiënte en duurzame oplossingen. 

Meer weten over Verkerk?