Cegelec Fire Solutions

Cegelec Fire Solutions verzorgt innovatieve en effectieve brandbeveiliging op maat. In nauwe samenwerking met haar klanten optimaliseert ze brandbeveiligingsinstallaties om maximale veiligheid te kunnen garanderen.

Elk risicoprofiel een brandbeveiliging op maat

Oplossingen op maat zijn essentieel voor een efficiëntie brandbeveiliging. Want elk bedrijf of organisatie bezit een eigen risicoprofiel. Cegelec Fire Solutions past de installatie aan de unieke situatie aan. Dankzij een jarenlange ervaring en expertise in brandbeveiliging is Cegelec Fire Solutions een betrouwbare en professionele partner. Op nationaal en internationaal niveau. Ze onderscheidt zich door flexibele en snelle service 24/7 en ondersteunt haar klanten met advies, ontwerp, engineering, installatie en onderhoud.

Cegelec Fire Solutions heeft ook de oplossing voor de schuimtransitie, de overgang naar PFAS-vrij schuim. Naast advies wordt het volledige proces van transitie naar FFF ofwel ‘Fluor Free Foam’ aangeboden, om zo de meest praktische en economische oplossing te bekomen.

Cegelec Fire Solutions biedt haar klanten op haar vakgebied de hoogste kwaliteitsstandaard. Om dit te kunnen garanderen worden er regelmatig interne en externe audits georganiseerd en beschikt Cegelec Fire Solutions over alle benodigde certificaten. Ze realiseert creatieve en kwalitatieve oplossingen. Door smart engineering en innovatie biedt ze toegevoegde waarde. Neem de Foam Test Car: hiermee test Cegelec Fire Solutions op een eenvoudige en betrouwbare manier schuimblusinstallaties op de klantlocatie. 

Om deze kwaliteitsstandaard te garanderen investeert Cegelec Fire Solutions in haar medewerkers. Er wordt gezorgd voor haar medewerkers en geïnvesteerd in hun ontwikkeling door van en met elkaar te leren, samen te werken en te netwerken. Dit allemaal vanuit de menselijke kernwaarden van VINCI Energies.

Cegelec Fire Solutions garandeert haar klanten veiligheid. Veiligheid voor hun gebouwen, installaties en producten, maar vooral voor hun medewerkers. Voor Cegelec Fire Solutions is veiligheid een topprioriteit. Daartoe werkt ze ook continu aan het veiligheidsbewustzijn van haar eigen medewerkers. Dit past bij het streven van VINCI Energies naar 0% ongevallen.