Van der Linden en Veldhuis

Isolatie voor de industrie

Van der Linden & Veldhuis verzorgt thermische, akoestische en brandwerende isolatie voor de industrie. Ze biedt advies, ontwerp, constructie en montage, zowel voor nieuwbouw als voor onderhoud van bestaande isolatie. Overige veel voorkomende activiteiten zijn het aanbrengen van (elektrische) tracing en het verzorgen van steigers.

Innovatief en betrouwbaar

Van der Linden & Veldhuis koestert twee hoofdprincipes: innovatie en betrouwbaarheid. Met een permanente focus op het effectiever, duurzamer en functioneler maken van haar producten, wil ze voortdurend de technologische en bedrijfseconomische voordelen van isolatie voor haar klanten vergroten. Met diepgaande specialistische kennis op het gebied van isolatie die grote invloed kan hebben op het voorkomen van onnodig energieverlies en daarmee verbonden kosten én op CO2-uitstoot. Van de Linden & Veldhuis berekent voor haar klanten hoeveel ze per jaar kunnen besparen en in welke tijd ze de investering in isolatie terug kunnen verdienen.

Van der Linden & Veldhuis is onderdeel van de eveneens tot VINCI behorende G+H Groep, een van de grootste Europese spelers op dit vakgebied, en bedient met 110 medewerkers de Nederlandse en gedeeltelijk de Belgische markt vanuit Vlaardingen, Sas van Gent en Wormerveer.

Specialist voor alle branches in de industrie

Industriële isolatie is een breed specialisme. Het houdt energieprocessen beheersbaar. Die vitale betekenis en de grote bedrijfseconomische belangen die daarmee in het geding zijn, vereisen een even grote expertise van het isolatiebedrijf. Van der Linden & Veldhuis kiest bewust voor de positie van specialist in de ruimste zin van het woord. Van der Linden & Veldhuis bedient klanten in alle branches van de industrie. Van de sectoren (petro)chemie, elektriciteit, olie- en gaswinning, voeding, transport, (tank)opslag, scheepsbouw tot en met staal en aluminium, farmacie en de utiliteitsbouw.

Meer weten over Van der Linden & Veldhuis?