Werken bij

Werken bij VINCI Energies betekent dat je bijdraagt aan prestaties die het leven van alledag gemakkelijker én veiliger maken en die ons voorbereiden op de toekomst.

Onze medewerkers zijn de belangrijkste succesfactor van onze organisatie. Ze zijn onze beste ambassadeurs in het veld bij onze klanten. Met hun kennis en ervaring in diverse technologieën voeren ze projecten uit die onze klanten helpen om hun doelstellingen te behalen. Om al deze redenen vormen ze onze beste troef om samen vooruit te komen. En daarom komen we graag met jou in contact. Als je bij ons komt werken ga je aan de slag bij een van onze business units met een specifieke expertise. Ontdek de kracht van onze organisatie..

Jouw initiatieven, jouw projecten, jouw toewijding om onze klanten tevreden te stellen en jouw ontwikkeling geeft ons de mogelijkheid om door te gaan met het succesvol uitvoeren van onze vele verschillende projecten. Wat we doen om jouw loopbaan verder te helpen?

We helpen je ondernemingszin te ontwikkelen!

Het nemen van initiatieven, het beoordelen van risico’s, mogelijkheden tot succes zien en die verwezenlijken… De VINCI Energies cultuur is gebaseerd op een gevoel van verantwoordelijkheid en op vertrouwen in onze teams. Wij geloven in onze medewerkers en in hun ideeën. Neem deel aan de bouw van de toekomst door je bij ons aan te sluiten. 

We geloven in de kracht van teams met diversiteit!

Het maakt niet uit wat je profiel is. We zijn op zoek naar mensen die zijn gemotiveerd en onze passie voor ons vak delen. Wij bieden je dezelfde kansen door toegang tot scholing en loopbaanontwikkeling met perspectief. Onze gezamenlijke ambitie om te slagen vormt onze kracht. Word lid van een groep die trots is op de talenten van haar medewerkers. 

Omdat “echt succes het succes is dat je deelt”!

We groeien doordat we nieuw talent verwelkomen, nieuwe technologieën integreren en verschillende benaderingen ontwikkelen… De bundeling van kennis is duidelijk in het belang van iedereen, daarom stimuleren en faciliteren we uitwisseling en netwerken. De samenwerking tussen business units en teams via ons netwerk is een integraal onderdeel van onze dagelijkse gang van zaken. We delen middelen, kennis en activiteiten. Werken bij VINCI Energies is werken bij een groep waar mensen van elkaar leren. 

We helpen je bij het ontplooien van vaardigheden!

We investeren in de ontwikkeling van de vaardigheden van onze getalenteerde medewerkers: gepersonaliseerde coaching, training, in-house carrièremogelijkheden… Ongeacht je achtergrond, creëren wij de omgeving die je nodig hebt om je vaardigheden te verbeteren. De realisering van jouw mogelijkheden maakt ons sterker.