Omexom

Delivering on the promise of energy transition

Het merk van VINCI Energies voor energie transitie

Lokaal én wereldwijd voorziet Omexom klanten van alle expertise voor en rondom de productie en het verbruik van elektriciteit en voor netwerken. In Nederland bedient Omexom klanten in de sectoren Energie, Mobiliteit en Industrie met expertise in hoog- en laagspanning en in monitoring en control.

Elektriciteit bevindt zich in een stroomversnelling. Er ontstaan nieuwe manieren van opwekking, opslag, transformatie, transmissie en distributie van elektriciteit. Die ontwikkelingen zullen versterkt doorgaan en vaak grensoverschrijdend zijn. Daarnaast groeit de behoefte aan slimmere oplossingen in het grid. In deze ontwikkelingen wil Omexom een toonaangevende rol spelen. Ze wil alle expertise bieden voor de productie en het verbruik van elektriciteit en voor elektriciteitsnetwerken. Kortom: ontwerp, realisatie en onderhoud voor de hele keten van elektriciteit. Nu én in de toekomst.

Omexom anticipeert daarom op nieuwe technologische mogelijkheden en op de innovaties van haar leveranciers. De specialisten van Omexom ontwerpen, realiseren en onderhouden op een veilige manier slimme, duurzame en innovatieve oplossingen en maken waar wat ze beloven. Omexom garandeert haar klanten de meest praktische aanpak en honderd procent kwaliteit.

Slim, duurzaam en veilig innoveren

Omexom werkt vooral voor producenten en verbruikers van energie én voor de beheerders en eigenaren van netwerken. Dat doet ze in Nederland vanuit business units in Assen, Dordrecht en Zwolle. Deze zijn actief onderdeel van het internationale Omexom-netwerk. Dat biedt met 12.000 specialisten in elektriciteit en andere disciplines vanuit meer dan 40 landen wereldwijd alle expertise voor en rondom de productie en het verbruik van elektriciteit en voor netwerken. Dat garandeert klanten continuïteit en praktische innovatie.