Aqualectra

Producent van hoogwaardige elektrische panelen en leverancier van kennis, diensten en krachtige serie-, maatwerk- en totaaloplossingen voor verschillende disciplines in laag- en middenspanning

Aqualectra produceert hoogwaardige elektrische panelen en levert kennis, diensten en krachtige serie-, maatwerk- en totaaloplossingen voor verschillende disciplines in laag- en middenspanning zoals energiedistributie, besturingstechniek en industriële en gebouwautomatisering.

De enthousiaste, ervaren en professionele teams dragen zorg voor een optimale uitvoering van de opdrachten. Engineering, paneelbouw, software en elektronica: haar medewerkers hebben de opleiding, kennis en ervaring in huis.

De kwaliteit van de producten wordt geborgd door continue controle tijdens de processen op een groot aantal punten volgens Aqualectra’s eigen product checklist. Deze checklist is volledig vormgegeven op basis van alle van toepassing zijnde normen en eventueel klantspecifieke wensen.

Aqualectra’s streven is om een substantiële bijdrage te leveren in het succes van haar relaties en eindgebruikers. Dit doen ze door brede innoverende totaaloplossingen en sterk ondersteunende nazorg toe te passen, waarbij verantwoord en milieubewust ondernemen centraal staat.

Meer weten over Aqualectra?