Aqualectra

Aqualectra is producent van hoogwaardige elektrische panelen en leverancier van kennis, diensten en krachtige serie-, maatwerk- en totaaloplossingen voor verschillende disciplines in laag- en middenspanning

Aqualectra is producent van hoogwaardige elektrische panelen en leverancier van kennis, diensten en krachtige serie-, maatwerk- en totaaloplossingen voor verschillende disciplines in laag- en middenspanning zoals energiedistributie, besturingstechniek en industriële en gebouwautomatisering! De enthousiaste, ervaren en professionele teams, totaal bestaande uit ongeveer 130 medewerkers, dragen zorg voor een optimale uitvoering van de opdrachten van alle opdrachtgevers. Engineering, paneelbouw, software en elektronica: haar medewerkers hebben de opleiding, kennis en ervaring om  van alle projecten een succes te maken!

De kwaliteit van de producten wordt geborgd door continue controle tijdens de processen op een groot aantal punten volgens Aqualectra’s eigen product checklist, welke volledig is vormgegeven op basis van alle van toepassing zijnde normen met natuurlijk per project daaraan toegevoegd de klantspecifieke wensen.

Aqualectra’s streven is om, binnen de nationale- en internationale markt als toonaangevend fabrikant, leverancier, (kennis)partner en dienstverlener, een niet meer weg te denken bijdrage te leveren in het succes van haar relaties en eindgebruikers. Dit door toepassing van brede innoverende totaaloplossingen en sterk ondersteunende nazorg, waarbij verantwoord- en milieubewust ondernemen centraal staat.