G+H Noise Control

Specialist op het gebied van industriële geluidsbeheersing

G+H Noise Control is specialist op het gebied van industriële geluidsbeheersing. De experts van G+H kennen de beste oplossing voor elk geluidsprobleem. Zo optimaliseert G+H Noise control de werkomgeving en beperkt het overlast voor de omgeving. Of het nu gaat om industriële bedrijven, elektriciteitscentrales, utiliteitsbouw, horeca of bijvoorbeeld verkeer. Door jarenlange ervaring, brede expertise en geavanceerde test- en meetfaciliteiten zijn klanten verzekerd van waterdichte geluidsgaranties.

G+H Noise Control voorziet onder andere in geluidsisolerende omkastingen, geluidsschermen, geluiddempers, trillingsisolatoren, geluidsisolerende platen, deuren, personencabines en reflectiearme ruimtes.

Oplossingen voor de werkplek en de omgeving

G+H Noise Control kan ieder geluidbeheersingsproject kant-en-klaar uitvoeren, van akoestisch en technisch ontwerp, engineering en productie tot en met levering en montage. Wensen en eisen worden vertaald in een deskundig advies op maat. Voor tal van geluidsproblemen heeft G+H Noise Control in de loop der jaren innovatieve producten en kostenefficiënte oplossingen ontwikkeld, die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. De grote productiecapaciteit staat garant voor een snelle levering, waarbij seriefabricage resulteert in een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Het productieproces van G+H is NEN-ISO 9001 gecertificeerd.