Verkerk

Innovatie met visie.

Sinds de oprichting van Verkerk in 1923 hebben zij de wensen van de klant vertaald naar toepasbare technische installaties op basis van de nieuwste oplossingen. Deze oplossingen realiseren zij snel en professioneel met oog voor kwaliteit, comfort, veiligheid en duurzaamheid in alle installatieprojecten. Van het adviseren, ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren van duurzame elektrotechnische installaties of het nu gaat om nieuwbouw, renovaties of onderhoudsprojecten.

De kracht van de Verkerk business units ligt in de bundeling van hun specialismen, zoals beveiliging, communicatie, energie, inspectie, installatie, meet- en regeltechniek, paneelbouw, dienstverlening en onderhoud, industriële automatisering en zorgdomotica (domotica), met een specifieke focus op de marktsectoren industrie, utiliteit, marine & offshore, en gezondheidszorg. Met een geïntegreerde aanpak werken zij aan de beste resultaten in combinatie met efficiënte en duurzame oplossingen.

Integrale aanpak
Ze zijn voorstander van een integrale aanpak van een project. Verkerk is steeds vaker onderdeel van een bouwteam en daarmee betrokken bij de uitwerking van een definitief ontwerp, eventueel uitgewerkt in een BIM.

Overzichtelijk
Opdrachtgevers werken graag met één contactpersoon. Een vertrouwd gezicht. Hier houden ze altijd rekening mee. Dit werkt prettig en is overzichtelijk. Samen met de ontwerpers, engineers en servicetechnici zorgen zij als één blok ervoor dat uw project efficiënt en vakkundig gerealiseerd wordt!

24/7 servicedienst
Met verstand van elektrotechniek werken zij vanuit de vestigingen in Zwijndrecht en Hoevelaken aan de realisatie van de meest uiteenlopende projecten. Aangevuld met de mogelijkheden voor onderhoud en beheer én een 24/7 servicedienst zijn haar opdrachtgevers verzekerd van betrouwbare kwaliteit voor de ondersteuning van de bedrijfsprocessen.