VINCI Energies neemt Kenmerc Groep over en versterkt portfolio met HRM & Payroll oplossingen

- Versterking van Business Applications portfolio met HRM-softwareoplossingen - Nederlandse groep met 40 medewerkers

VINCI Energies neemt de werkmaatschappijen Kennys B.V. en Mercash B.V over van Kenmerc Groep B.V. Met deze overname versterkt VINCI Energies het Microsoft-portfolio van Business Applications binnen het merk Axians in Nederland.

Al meer dan 30 jaar wordt de Kenmerc Groep erkend als specialist van HRM data management en payroll oplossingen met een focus op de ontwikkeling & implementatie van HRM software voor de segmenten gezondheidszorg, kinderopvang, bouw en installatie.

Dennys Driehuizen, directeur Kenmerc Groep – ” Wij zijn met recht experts in het compliant maken van HRM-software binnen de Nederlandse en Europese wetgeving. Meer dan 100.000 personeelsdossiers worden beheerd in onze systemen. Een belangrijke focus is de gebruiksvriendelijkheid van ons systeem; het moet handig en fijn zijn om mee te werken, snel inzicht geven en HR-management op digitaal vlak echt optimaliseren.

Deze overname past volledig in de strategie van VINCI Energies om Axians te verbeteren in de verdere ontwikkeling van Business Applications.

Tom Greeve, Managing Director VINCI Energies ICT in Nederland – ” Axians zet mensen en de beste technologie centraal om samen met onze klanten werk en leven te verbeteren. Met de overname van de Kenmerc Groep zijn we nog beter in staat om onze ambitieuze klanten te ondersteunen bij het digitaliseren van hun organisatie. “

De activiteiten van de Kenmerc Groep worden in de nabije toekomst voortgezet onder de naam Axians.