VINCI Energies neemt ADM Systems Engineering in Canada over

Door deze acquisitie zet VINCI Energies haar eerste stap in Canada en versterkt haar industriële dienstenportfolio overzees.

Door deze acquisitie zet VINCI Energies haar eerste stap in Canada en versterkt haar industriële dienstenportfolio overzees.

VINCI Energies neemt ADM Systems Engineering Ltd (ADM) in Canada over, een multidisciplinair bedrijf in engineering en systeemintegratie met een expertise in automatisering, datamanagement, mechanisch ontwerp en industriële energiemanagement. Door deze acquisitie zet VINCI Energies haar eerste stap in Canada en versterkt haar industriële dienstenportfolio overzees.

ADM is actief in engineering sinds 2002 vanuit twee vestigingen in het zuidoostelijk deel van Canada. Het bedrijf groeide gestaag en breidde, met een derde vestiging haar diensten en geografisch bereik uit. In 2016 realiseerde ADM met 40 werknemers een omzet van 4 miljoen euro. ADM bedient haar klanten in de industriële marktsegmenten Voeding en Dranken, Automotive, Energie, Mijn- en Bosbouw. ADM zal op termijn deel uit gaan maken van het Actemium-netwerk, het merk van VINCI Energies voor oplossingen in de industrie, met 300 business units in meer dan 40 landen.

Dit netwerk van business units bedient haar klanten zowel lokaal als globaal. Met deze overname start Actemium met het aanbieden van industriële oplossingen en diensten in Canada, onder andere aan haar multinationale klanten. Deze klanten erkennen steeds meer het Actemium-netwerk als een gewaardeerde partner om hun vraagstukken rondom het optimaliseren van hun productie wereldwijd op te lossen.