VINCI Energies breidt haar business line Infrastructuur met high voltage engineering uit

Omexom opent haar eerste locatie in het zuiden van Nederland.

Vandaag maakt VINCI Energies bekend de engineeringsactiviteiten van Technip-EPG uit Den Bosch over te nemen. Door deze acquisitie (asset deal) versterkt ze haar high voltage engineeringsexpertise binnen Omexom, het merk van VINCI Energies voor de energietransitie.  

Sinds 1980 biedt Technip-EPG Den Bosch engineering, consultancy en inspectiediensten, aan zowel regionale netbeheerders als de landelijke netbeheerder. Deze overname is volledig in lijn met de VINCI Energies strategie om haar infrastructuurportfolio met highvoltage engineering uit te breiden. De dienstverlening gaat direct verder onder de merknaam Omexom. 

Joop Wervers, Perimeter Director bij VINCI Energies: ‘Het doet me veel genoegen dat we de medewerkers van Technip-EPG  Den Bosch kunnen verwelkomen in onze organisatie. De hoogwaardige high voltage engineering expertise is een welkome aanvulling op ons bestaande Omexom portfolio. Hierdoor kunnen we onze klanten vanuit de diverse regio’s nog beter voorzien van oplossingen voor de energietransitie.’