VINCI Energies breidt Building Solutions portfolio uit met De Schilt bedrijven

Vandaag maakt VINCI Energies bekend het Building Solutions portfolio uit te breiden met De Schilt Bedrijven

Vandaag maakt VINCI Energies bekend De Schilt bedrijven uit Meerkerk overgenomen te hebben. Het toevoegen van de specialistische HVAC-expertise van De Schilt bedrijven versterkt het VINCI Energies Building Solutions portfolio.

De Schilt bedrijven, met circa 120 medewerkers, realiseren al meer dan 45 jaar kwalitatief hoogwaardige binnenklimaatinstallaties voor bedrijven en particulieren. De organisatie bestaat uit drie werkmaatschappijen: Schilt Airconditioning, Schilt Luchtkanalen en Schilt Luchttechniek die zorgdragen voor een totale klimaatinstallatie. Ze richten zich voornamelijk op installatiebedrijven en aannemers in de utiliteitsbouw (kantoor- en winkelgebouwen, distributiecentra, industrie, gezondheidszorg, scholen, multifunctionele accommodaties), maar ook op luxe woningbouw. Hiervoor verzorgen ze alle dienstverlening van ontwerp, installatie tot onderhoud.

Joop Heesen, directeur van Schilt: “We waren op zoek naar een organisatie waar we met De Schilt bedrijven aansluiting konden vinden om verder door te ontwikkelen en te innoveren. VINCI Energies hebben we leren kennen als een stabiele en duurzame organisatie waar maatschappelijk ondernemen ook hoog in het vaandel staat. Een goede plek voor onze mensen waar ze zich verder kunnen ontplooien in een vergelijkbare cultuur.”.

Arjo van Geffen, Perimeter Director bij VINCI Energies: “De hoogwaardige expertise op HVAC zijn complementair aan ons Building Solutions portfolio. Samen kunnen we onze klanten nog beter voorzien van de innovatieve oplossingen. Het doet me veel genoegen dat we De Schilt bedrijven en haar medewerkers kunnen verwelkomen in onze organisatie.’

Deze overname is volledig in lijn met de VINCI Energies strategie om haar Building Solutions portfolio met binnenklimaatoplossingen te versterken. De Schilt bedrijven blijven handelen onder eigen naam vanuit Meerkerk.