Overname Stork Doetinchem

VINCI Energies vergroot haar landelijke dekking. Met ingang van 1 september 2015 neemt VINCI Energies in Nederland, alle activiteiten over van Stork in Doetinchem. De industriële en gebouw gebonden activiteiten worden voortgezet onder de merknamen Actemium en VINCI Facilities.

“VINCI Energies is een multidisciplinaire dienstverlener die haar diensten levert vanuit regionale business units onder verschillende merken. Dat doen we wereldwijd, maar liefst zo dicht mogelijk bij de klant.


Peter Derks Managing Director, Actemium

Met de overname van de activiteiten van Stork in Doetinchem vergroten we onze landelijke dekking en versterken wij onze positie voor beide merken in het oosten van het land. Actemium richt zich op advies over, ontwerp, bouw en onderhoud van industriële installaties en werkt voor opdrachtgevers in de diverse markten. VINCI Facilities biedt facilitaire dienstverlening en is gespecialiseerd in integrale en multidisciplinaire totaaloplossingen in de gebouw gebonden omgeving.”

Volgens Peter Derks verandert er voor onze klanten in principe weinig door deze overname. “Onze klanten houden na de overname gewoon dezelfde contactpersonen en ze kunnen blijven rekenen op hun eigen team van specialisten. Beter nog, door deze uitbreiding van zowel het Actemium- alsook het VINCI Facilities- netwerk kunnen we onze klanten nog breder bedienen en laten we zien dat we hét netwerk zijn voor veilige en duurzame oplossingen & diensten voor zowel de industrie en gebouw gebonden omgeving.”.