Actemium zet de activiteiten van Imtech Industrial Services in Goes voort

Per 8 september 2015 zet Actemium activiteiten van Imtech Industrial Services B.V. in de regio Zuidwest voort. Actemium is de merknaam van VINCI Energies dat zich richt op advies, ontwerp, bouw en onderhoud van industriële installaties.

Zoveel mogelijk mensen snel weer aan het werk

Actemium in Goes heeft een langlopend samenwerkingsverband met Imtech Goes voor het technisch onderhoud bij Zeeland Refinery in Vlissingen. Begin mei is in dit kader een nieuw vierjarig E&I onderhoudscontract getekend. Door het vandaag aangekondigde faillissement van Imtech Industrial Services B.V ligt de verantwoordelijkheid voor het invullen van het totale onderhoudscontract bij Actemium en is er dus plaats voor de betreffende medewerkers van Imtech Goes. Verder zijn we in gesprek met diverse andere regionale klanten om de dienstverlening door te zetten en op die manier zoveel mogelijk banen te behouden.

“Daarnaast heeft KPE Q8 in Rotterdam, na een aanbestedingstraject, het onderhoudscontract voor de komende jaren gegund aan Actemium per 1 oktober 2015. Actemium heeft derhalve voldoende werk en wil zoveel mogelijk medewerkers van Imtech een arbeidscontract aanbieden. Hopelijk hebben veel mensen snel weer toekomstperspectief”.


Ebbing Osinga Managing Director VINCI Energies

In Nederland werkt VINCI Energies vanuit business units die lokaal, nationaal en internationaal actief zijn onder de merken Actemium, Axians, Omexom én VINCI Facilities. Deze merken zijn actief in de levering van energie- en informatietechnologiediensten. Op deze expertisegebieden bieden de merken advies, ontwerp, realisatie en onderhoud.