Mensen maken het verschil en dat waarderen we.

Volop ruimte voor initiatief en daardoor samen succesvol zijn - Powered by your energy.

Mensen maken het verschil en dat waarderen we

Jij maakt het verschil, omdat je het verschil wilt maken. Wij geven je daarvoor volop de ruimte en de mogelijkheden. Want wij geloven weliswaar sterk in samenwerken binnen én buiten onze business units en netwerken. Door flexibele samenwerking kunnen we onze krachten en kennis in wisselende samenstelling bundelen. Maar zoals je weet: een ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Daarom willen we vooral sterke, flexibele schakels. Schakels zoals jij.

Het maakt niet uit wat je bent of waar je vandaan komt. We vinden het belangrijker wie je bent, wat je kunt en waar je heen wilt. We bieden je perspectief en ruime mogelijkheden om jezelf en je carrière te ontwikkelen. Zodat je gemotiveerd en vol passie voor je vak – net als je collega’s – bijdraagt aan ons gemeenschappelijk succes. Succes waarin jezelf deelt.

Wij vinden dat onze mensen onze onderneming maken, niet het management. Daar hebben we onze organisatie dan ook op ingericht. Op basis van duidelijke, gemeenschappelijke waarden en een managementfilosofie die de menselijke maat garandeert, geven we je verantwoordelijkheid en ruimte om te ondernemen. Ideaal voor iemand als jij die het verschil wil maken!

Ik voel me empowered: Ik heb veel vrijheden en krijg het vertrouwen van de organisatie om me verder te ontwikkelen waarbij ikzelf de regie over mijn ontwikkeling in handen krijg. Jezelf ontwikkelen betekent dat je fouten maakt en ervan leert. Daar krijg je alle ruimte voor.

Karen Ruijs - HRM Manager

Zelf aan het stuur van je loopbaan

Training volgen bij VINCI Energies Academy.nl

Tijdens elke fase van je loopbaan zijn er trainingen te volgen, dit beschouwen we als een essentiële investering. Het stelt jou in staat om jezelf te blijven ontwikkelen en de business units in staat om hun positie te versterken en hun teams voor te bereiden op de huidige en toekomstige uitdagingen. Neem het initiatief en zorg voor je eigen ontwikkeling.

Mobiliteit: een kans om vooruit te gaan

Al onze medewerkers hebben het recht om te streven naar verbetering en vooruitgang tijdens hun loopbaan. VINCI Energies stimuleert dan ook al haar medewerkers om hun wensen te uiten en biedt vele carrièremogelijkheden: mobiliteit in én tussen de 1.600 business units van de groep, nieuwe werkomgevingen, verschillende bedrijfsactiviteiten, nieuwe verantwoordelijkheden, etc. Binnen VINCI Energies voedt mobiliteit het netwerken van vaardigheden en draagt bij aan de uitwisseling en de verspreiding van constructieve ideeën. Van een succesvol mobiliteitsproject profiteert iedereen.