Axians

Axians ondersteunt haar klanten met IT & Infrastructure services tot digitale transformatie.

ICT op basis van écht klantbegrip

Axians levert ICT-oplossingen om klanten te helpen bij het bereiken van hun doelen en bij het verhogen van hun prestaties. Ze ondersteunt haar klanten in het gehele proces van ICT-projecten. Van conceptontwerp tot uitvoering en van infrastructuur tot applicatieoplossingen. Maar ook op maat gemaakte oplossingen naar specifieke wensen, on premises of via de cloud.

Het merk van VINCI Energies voor ICT

We willen voortdurend communiceren en informatie uitwisselen. Dag en nacht. Altijd en overal. De digitale transformatie biedt daartoe continu nieuwe mogelijkheden. Informatie- en communicatievoorzieningen zijn van vitaal belang voor bijna alle menselijke en bedrijfsactiviteiten. Voor succes. Nu en in de toekomst. Een ICT-oplossing moet volgens Axians technisch werken, maar ook werken voor en in de organisatie. Dat bereikt ze door de klant – niet alleen de systemen, maar vooral de mensen – écht te begrijpen. Want een ICT-oplossing is pas een oplossing als mensen ermee kunnen werken.

Zo creëert, levert en onderhoudt Axians ICT-oplossingen waarmee haar klanten het beste uit zichzelf kunnen halen. Dat doet ze dus op basis van echt begrip van haar klanten, hun doelstellingen, business, cultuur en verwachtingen. Want pas dan kunnen ICT-oplossingen aangedragen worden die niet alleen technisch werken, maar ook werken voor de klant. Om de wereld slimmer te maken en vooruit te helpen, ondersteunt en adviseert Axians haar klanten onderweg in de digitale transformatie. Zo creëert ze state of the art oplossingen. Schaalbaar, flexibel en duurzaam. Oplossingen waarmee organisaties optimaal kunnen werken en hun doelstellingen behalen en zo het verschil maken. Zó draagt Axians bij aan het creëren van echte waarde.