Actemium

Actemium beweegt de industrie met slimme technische oplossingen

Actemium adviseert over, ontwerpt, bouwt, optimaliseert en onderhoudt uw industriële processen. Onze Solutions & Services for Industry sluiten aan op de levenscyclus van uw productiefaciliteiten. Met passie voor techniek, een marktgesegmenteerde aanpak en kennis van uw proces maken wij ook voor u graag het verschil. Dat doen we wereldwijd, maar toch dichtbij u in de buurt.

Een wendbare partner voor de industrie

Als je wendbaar bent kun je stappen zetten en keuzes maken die inspelen op vragen uit de markt. Daarvoor moet je wel continu in beweging blijven. Alleen zo kun je zorgen voor vooruitgang, of ontwikkelingen versnellen. Want zonder beweging staat alles stil.

Actemium heeft alle kennis, vaardigheden en ervaring in huis om klanten in de industrie vooruit te helpen met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van hun productieprocessen. Vanuit onze wereldwijde business unit-structuur kunnen we hen altijd en overal effectief en op maat bedienen. Dat maakt ons wendbaar in de markt. In alle sectoren, waar ook ter wereld.

Manage Movement

Zonder beweging staat alles stil. Ook bij advisering, engineering, realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud van industriële installaties draait het om wendbaarheid. Wereldwijd de juiste expertise op het juiste moment inzetten én managen. Flexibel inspelen op veranderingen. Voortdurend zoeken naar innovatieve Solutions & Services die uw processen verbeteren. Wij noemen dat Manage Movement.

 

Een dynamisch netwerk

Het netwerk van Actemium telt wereldwijd meer dan 20.000 specialisten en meer dan 300 business units. In Nederland werken onze specialisten door professionele expertise te combineren met een gesegmenteerde marktbenadering vanuit meer dan 20 ondernemende business units. Onze opdrachtgevers zijn actief in de markten olie & gas, voeding, brouwerijen & dranken, feed, chemie en farmacie, groothandel & distributie en manufacturing. U kunt bij ons terecht voor consultancy, automatisering, (multidisciplinaire) engineering, paneelbouw, montage, logistieke oplossingen, onderhoud & service en grote projecten.