Industrie: in het hart van de industriële prestaties

Het optimaliseren van productieprocessen en het verlagen van het energieverbruik geeft industriële bedrijven een concurrentievoordeel. Dit resulteert onder andere in energie-efficiëntie, betrouwbaarheid en modernisering van hun productie-installaties. VINCI Energies ondersteunt haar industriële klanten over de hele wereld met engineering, implementatie en onderhoud.

VINCI Energies is actief in alle toonaangevende industriële sectoren. Voor onze industriële klanten ontwerpen en implementeren we oplossingen en diensten op maat. Daardoor kunnen ze de uitdagingen en mogelijkheden van de technologische veranderingen in de industriële omgeving aan. Op al onze expertisegebieden bieden we onze klanten toegevoegde waarde: voor het uitvoeren en beheren van processen en door elektrische, mechanische en thermische engineering. De business units van VINCI Energies worden langdurig ingezet om de prestaties van de installaties van onze klanten te verbeteren en te voorzien in hun groeiende vraag naar traceerbare en veilige processen.

Erkende expertise in de industriële sector

De VINCI Energies business units staan onder andere bekend om hun expertise op het terrein van industriële continu processen. Die bieden ze onze klanten in de voedings-, olie-, chemische, farmaceutische en waterzuivering industrie.

We bezitten ook deskundigheid op het gebied van processen voor het produceren van consumptiegoederen en auto’s en expertise voor de luchtvaart, ruimtevaart en scheepsbouw. Door deze brede knowhow is de Groep leidend met haar aanbod voor energiedistributie, commando- en monitoringsystemen en industriële robots, automatisering, luchtbehandeling, ventilatie en binnenisolatie voor industriële gebouwen. De Groep verzorgt bovendien operationeel onderhoud en biedt multitechnische en multi-site oplossingen, gericht op lange termijn partnerschappen.

Deze oplossingen levert VINCI Energies in Nederland via Actemium, ons merk dat zich richt op industriële processen, en de lokale merken Van der Linden & Veldhuis en G & H Akoestiek .