ICT: de digitale transformatie

Connectivity, Security, Collaboration, mobiele apps, business intelligence, cloud en nog veel meer. Op de groeiende vraag van particulieren, bedrijven en lokale overheden naar high-performance ICT infrastructuur en diensten moeten we een antwoord hebben als we een van de grootste uitdagingen van de samenleving aan willen gaan: de digitale transformatie.

Network Operating Center

Mobiele telefonie operators en service providers, ondernemingen en ook de publieke sector delen een belangrijk aandachtspunt: het ontwikkelen van hun infrastructuur én digitale oplossingen. Dit verklaart de aanzienlijke investeringen verspreid over de verschillende netwerken, investeringen in het uitbreiden van de infrastructuur voor mobiele telefonie en in de integratie van netwerken voor bedrijven en lokale overheden.

Een groeimarkt voor VINCI Energies

Onder het merk Axians bedient VINCI Energies haar klanten met ICT-expertise en innovatieve oplossingen op maat: software solutions, oplossingen voor de cloud, datacenters, bedrijfsnetwerken en voor samenwerken, maar ook infrastructuur voor telecommunicatie. Axians biedt een compleet scala aan ICT-diensten en oplossingen voor bedrijven en de publieke sector en voorziet haar klanten in schaalbare en duurzame oplossingen van een hoog kwaliteitsniveau.