De expertisegebieden van VINCI Energies

VINCI Energies levert een maatoplossing voor élk project, van het kleinste tot het meest complexe. Daardoor kunnen onze klanten de uitdagingen op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid aan. Daarvoor kunnen ze een beroep doen op onze vier belangrijke expertisegebieden: elektriciteit, HVAC, mechanical engineering en informatie- en communicatietechnologieën (ICT).

Op basis van hun flexibele organisatiestructuur kunnen de business units voor de hele levensduur van projecten de volgende, samenhangende diensten bieden:

  • Advies
  • Projectontwerp/engineering
  • Implementatie/integratie
  • Onderhoud

Lokale aanwezigheid met wereldwijde ondersteuning

Door hun eigenheid en autonomie zijn de 1.800 business units van VINCI Energies in staat om snel te reageren op veranderingen in de lokale markten en daarbij te profiteren van hun sterke wortels. Daardoor ontwikkelden onze business units diepgaande kennis van de processen van elk van onze klanten. Deze expertise maakt het mogelijk om de klant lokaal de meest geschikte oplossingen te bieden. Oplossingen die voldoen aan zijn specifieke eisen.

Onze lokale aanwezigheid en inzet combineren we met een sterke cultuur die gericht is op dienstverlening en innovatie én met de kracht van ons netwerk. Deze voordelen versterken het vermogen van onze teams om initiatief te nemen. Netwerken, synergie en samenwerken stellen onze business units en onze private, publieke en overige partners in staat om hun expertise te bundelen en uit te wisselen. Zo kunnen ze hightech en veelomvattende oplossingen combineren met diensten die toegevoegde waarde bieden.

VINCI Energies werkt bij voorkeur langdurig samen met al haar klanten die vertrouwen op de oplossingen van de groep. Deze mentaliteit van partnerschap rust op twee pijlers: onze veel biedende aanwezigheid in de lokale markt dankzij een uitgebreid netwerk én onze ondersteuning van klanten voor hun projecten over de hele wereld.