Bringing buildings to life

Duurzame, comfortabele en veilige gebouwen zijn vandaag de dag een vereiste. Zo houden vastgoedeigenaren, bedrijven en instellingen hun eindgebruikers tevreden, én kunnen ze optimaal presteren. Via de doordachte building solutions van VINCI Energies komen gebouwen en terreinen functioneel tot leven. Onze technische installaties, oplossingen en services versterken omgevingen vanaf de toegangspoort.

Veelzijdige building solutions

Of het nu gaat om de industrie, transport & logistiek, vastgoed, gezondheidszorg of utiliteit; VINCI Energies is in deze sectoren actief. We dragen technisch bij aan de meest bijzondere gebouwen en terreinen in Nederland. Denk aan The Edge in Amsterdam, een van de meest duurzame kantoorgebouwen in de wereld en in 2015 uitgeroepen tot het duurzaamste kantoorgebouw ter wereld. Maar we zijn ook betrokken bij de inrichting en het onderhoud van omgevingen van ExxonMobil, Jumbo, Kuehne + Nagel en DHL.

Onze merken: Bosman Bedrijven, Verkerk en VanderLinden

Gebouwen en terreinen optimaal laten presteren, vereist een integrale blik. Dit is meteen de kracht van onze netwerkorganisatie. Via onze merken Bosman Bedrijven, Verkerk en VanderLinden helpen we vastgoedeigenaren, bedrijven en instellingen vooruit als het gaat om betere energieprestaties, meer gebouwcomfort, een hoger veiligheidsniveau en certificeringen. Kortom: we verduurzamen gebouwen.

Ontwerp, bouw en onderhoud

Via onze building solutions zijn wij werkzaam in alle fasen (ontwerp, bouw en onderhoud ) van comfortabele, veilige en duurzame gebouwgebonden omgevingen. Gedreven, oplossingsgericht én met de blik op de toekomst brengen we omgevingen technisch tot leven.