Waarom zou je bij VINCI Energies gaan werken?

Onze medewerkers vormen de belangrijkste succesfactor van onze organisatie. Ze zijn onze beste ambassadeurs in het veld bij onze klanten en ze voeren onze strategieën uit. Om al deze redenen vormen ze onze beste troef om samen vooruit te komen. Jouw initiatieven, jouw projecten, jouw toewijding om onze klanten tevreden te stellen en jouw ontwikkeling stelt ons in staat door te gaan met het succesvol uitvoeren van onze vele verschillende projecten. Dus waarom zou je gaan werken bij VINCI Energies?

Omdat we je ondernemingszin ontwikkelen!

Het nemen van initiatieven, het beoordelen van risico’s, mogelijkheden tot succes zien en die verwezenlijken… De VINCI Energies cultuur is gebaseerd op een gevoel van verantwoordelijkheid en op vertrouwen in onze teams. Wij geloven in onze medewerkers en in hun ideeën. Neem deel aan de bouw van de toekomst door je bij ons aan te sluiten.

Omdat onze diversiteit een sterke troef is!

Het maakt niet uit wat je profiel is. We zijn op zoek naar mannen en vrouwen die zijn gemotiveerd en onze passie voor ons vak delen. Wij bieden hen dezelfde kansen door toegang tot scholing en loopbaanontwikkeling met perspectief. Onze gezamenlijke ambitie om te slagen vormt onze kracht. Word lid van een groep die trots is op de talenten van haar medewerkers.

Omdat wij je helpen bij het ontplooien van je vaardigheden!

We investeren in de ontwikkeling van de vaardigheden van onze getalenteerde medewerkers: gepersonaliseerde coaching, training, in-house carrièremogelijkheden… Ongeacht je achtergrond, creëren wij de omgeving die je nodig hebt om je vaardigheden te verbeteren. De realisering van jouw mogelijkheden maakt ons sterker.

Omdat “echt succes het succes is dat je deelt”!

We groeien doordat we nieuw talent verwelkomen, nieuwe technologieën integreren en verschillende benaderingen ontwikkelen… De bundeling van kennis is duidelijk in het belang van iedereen, daarom stimuleren en faciliteren we uitwisseling en netwerken. De samenwerking tussen business units en teams via ons netwerk is een integraal onderdeel van onze dagelijkse gang van zaken. We delen middelen, kennis en activiteiten. Werken bij VINCI Energies is werken bij een groep waar mensen van elkaar leren.