VINCI Facilities

Taking care voor mensen, gebouwen en het milieu, daar staat VINCI Facilities voor.

VINCI Facilities is expert voor facilitaire dienstverlening en gebouwgebonden techniek. VINCI Facilities biedt oplossingen in combinatie met technische expertise, beheer en dienstverlening. Ontzorging voor mens, gebouw én milieu. Daarbij hoeven klanten zich niet meer bezig te houden met de vele en zeer uiteenlopende aspecten van gebouwen, gebruikers en de gebouwgebonden technieken. Hierdoor kunnen ze zich volledig richten op hun kernactiviteiten.

Services & Solutions voor Integrated Facility Management

VINCI Facilities biedt totale zorg voor gebouwen, bewoners en milieu. Om het optimaal gebruik van deze gebouwen te realiseren, de werkomgeving van de gebruikers te verbeteren en om het energieverbruik en de operationele kosten te managen. Hiervoor levert ze een breed en geïntegreerd dienstenpakket, multidisciplinair technisch onderhoud aan gebouwgebonden technische en bouwkundige installaties en facility management oplossingen.

VINCI Facilities ontzorgt, luistert en denkt strategisch mee met haar klanten, om zo een wezenlijke en duurzame bijdrage te leveren aan optimalisatie van de business van haar opdrachtgevers. Deze optimale ontzorging draagt ze uit in haar concept ‘Taking Care’, dat bestaat uit comfort-, sustainability- en asset care. VINCI Facilities streeft naar langdurige samenwerking met haar klanten. Hierdoor kunnen deze optimaal profiteren van de kennis, kunde, vakmanschap en bouwen zij in vertrouwen gezamenlijk aan kwaliteitsverbetering en kostenbeheersing.

“We willen de meest gewaardeerde dienstverlener zijn in integrated facility management, met een optimaal dagelijks werk- en leefklimaat voor onze klanten. Deze ontzorging dragen we uit in het concept ‘Taking Care’, bestaande uit comfort care, asset care en sustainability care. Voor een comfortabele omgeving als het gaat om temperatuur, licht en geluid. En voor bedrijfszekere installaties door goed onderhoud en beheer. Dat draagt bij aan de kosten en de milieubelasting in de totale levenscyclus van het gebouw. We beperken de uitstoot en de invloed op het milieu in alle levensfasen van een gebouw.”