Verkerk Groep

Innovatie met visie.

Adviseren, ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren van duurzame elektrotechnische installaties. Dat is de Verkerk Groep. Zowel in nieuwbouw-, renovatie- of onderhoudsprojecten: realiseren we snel en vakkundig met oog voor kwaliteit, comfort, veiligheid en duurzaamheid alle soorten installaties. Onze kracht is de bundeling van onze specialismen: beveiliging, communicatie, energie, inspectie, installaties, meet- en regeltechniek, paneelbouw, service en onderhoud, technische automatisering en zorgdomotica. Met een integrale aanpak gaan we voor het beste resultaat in combinatie met efficiënte en duurzame oplossingen. Onze specialismen komen het beste tot uiting in de sectoren utiliteit, industrie, gezondheidszorg en marine & offshore.

Integrale aanpak
We zijn voorstander van een integrale aanpak van een project. De Verkerk Groep is steeds vaker onderdeel van een bouwteam en daarmee betrokken bij de uitwerking van een definitief ontwerp, eventueel uitgewerkt in een BIM.

Overzichtelijk
Opdrachtgevers werken graag met één contactpersoon. Een vertrouwd gezicht. Hier houden we altijd rekening mee. Dit werkt prettig en is overzichtelijk. Samen met de ontwerpers, engineers en servicetechnici zorgen wij als één blok ervoor dat uw project efficiënt en vakkundig gerealiseerd wordt! 

24/7 servicedienst
Met verstand van elektrotechniek werken wij vanuit onze vestigingen in Zwijndrecht en Hoevelaken aan de realisatie van de meest uiteenlopende projecten. Aangevuld met onze mogelijkheden voor onderhoud en beheer én een 24/7 servicedienst zijn onze opdrachtgevers verzekerd van betrouwbare kwaliteit voor de ondersteuning van de bedrijfsprocessen.