Nieuws

Hier vindt u het nieuws van VINCI Energies in Nederland.

10 MEI 2022
Nieuws

MET AQUALECTRA VERSTERKT VINCI ENERGIES HAAR PORTFOLIO IN PANEELBOUW EN LAAG- EN MIDDENSPANNING.

Door deze acquisitie versterkt ze haar portfolio in paneelbouw en de kennis op het gebied van laag- en middenspanning binnen drie van haar business lines: Industrie, Building Solutions en Infrastructuur.

05 JAN 2022

Nieuws VINCI ENERGIES VERSTERKT INDUSTRIELE AUTOMATISERINGSPORTFOLIO DOOR OVERNAME VERAUTOMATION.

Door deze acquisitie versterkt ze haar industriële automatiseringsportfolio met UL-kennis en expertise binnen de business line Industrie.

04 JAN 2022

Nieuws VINCI ENERGIES VOEGT OPEN-SOURCE SPECIALIST CYGNIS TOE AAN HAAR IT-MERK AXIANS

Het toevoegen van deze specialistische kennis geeft Axians, ICT merk van VINCI Energies, direct een meerwaarde op het gebied cloud, container en database platformen.

01 DEC 2021

Nieuws VINCI Energies versterkt multidisciplinaire engineering portfolio door overname A en I Kwant Civiel

Door deze acquisitie versterkt ze haar multidisciplinaire portfolio met bouwkundige en civieltechnische kennis en expertise binnen de business line Industrie.

14 JUL 2021

Nieuws VINCI Energies breidt mechatronica kennis uit door overname Amecha

Vandaag maakt VINCI Energies bekend technisch dienstverlener Amecha in Helmond overgenomen te hebben. Door deze acquisitie versterkt ze o.a. haar mechatronica en robotica kennis en expertise binnen de business line Industrie.

30 JUN 2021

Nieuws VINCI ENERGIES NEEMT LOW CODE SPECIALIST GILLZ OVER

Door deze acquisitie versterkt VINCI Energies het Axians portfolio met intelligente app, data en analytics diensten. Axians is het merk van VINCI Energies voor ICT-oplossingen.

20 FEB 2021

Nieuws Corporate Social Responsibility is onlosmakelijk verbonden met onze all-round performance!

Eus de Haas, Development Director en General Counsel bij VINCI Energies in Nederland over de rol van CSR in de all-round performance die VINCI Energies met haar netwerkmerken Actemium, Axians, Omexom en lokale merken wil leveren.