VINCI Energies in Nederland

VINCI Energies werkt vanuit autonome business units onder de netwerkmerken Actemium, Axians, Omexom.

Bijdragen aan verbeteringen

In een steeds veranderende wereld richt VINCI Energies zich op netwerken en integratie, optimalisatie van prestaties, energie-efficiency en data. Dat doen we om de uitrol van nieuwe technologieën te versnellen en om twee belangrijke veranderingen te ondersteunen: de digitale transformatie en de energietransitie.

Voortdurend leveren de specialisten van VINCI Energies in Nederland bijdragen die het dagelijkse leven op vele gebieden verbeteren.  Verbeteringen voor de industrie, steden, gebouwen en netwerken. Dat doen ze vanuit  business units in heel Nederland. Ze bedienen de markt met een breed dienstenaanbod binnen de vier business lines: infrastructuur, industrie, ICT en  building solutions. Binnen deze business lines hebben we specialismen en expertise gelabeld onder de netwerkmerken Actemium, Axians, Omexom.

 • Actemium: het merk van VINCI Energies gericht op industriele processen.
 • Axians: het merk van VINCI Energies voor ICT-oplossingen en ICT-diensten.
 • Omexom: het merk van VINCI Energies voor de energietransitie.

Een aantal van onze business units hebben specifieke expertise voor bepaalde marktsegmenten en opereren onder hun eigen merknaam:

 • Bostec: management en consultancy voor het optimaliseren, innoveren en integreren van bedrijfsprocessen.
 • Bosman Bedrijven: technische oplossingen voor een comfortabele en duurzame leef- en werkomgeving.
 • Cegelec Fire Solutions: ontwerp, realisatie en onderhoud van brandbeveiligingssystemen.
 • G&H: specialist in industriële geluidsbeheersing.
 • Koning & Hartman: technologie en innovatie, dat is de kracht van Koning & Hartman.
 • VanderLinden: totaalleverancier technische installaties en technische dienstverlening.
 • Van der Linden & Veldhuis: thermische, akoestische en brandwerende isolatie voor de industrie.
 • Verkerk: industriële en gebouwgebonden diensten.

Altijd advies, ontwerp, optimalisering, innovatie en onderhoud van processen

De business units, ongeacht tot welk merk ze behoren, bieden advies, ontwerp, optimalisering, innovatie en onderhoud van processen. Daarbij streven we maar één doel na: de vergroting van de effectiviteit van de processen bij onze opdrachtgevers, onder andere door de effectiviteit van onze eigen organisatie steeds te optimaliseren en soepel in te spelen op huidige en toekomstige klantwensen en behoeftes. Bijvoorbeeld op het gebied van de digitale transformatie en energie transitie.

Actemium

Onze passie: waarde creëren voor onze klanten en de samenleving. We realiseren ons dat we werken in, voor en door de samenleving. Daar geven we ons rekenschap van in onze corporate waarden en door MVO te integreren in corporate social responsibility. Maar bijvoorbeeld ook door de VINCI Foundation én door onze wijze van organiseren en werken waarin de mens en de menselijke maat en veiligheid centraal staan.

Dichtbij de klant oplossingen bieden, nu en in de toekomst

Onze specialisten bedienen de markt vanuit autonome business units dichtbij de klanten. We stellen onze medewerkers in staat om veel verantwoordelijkheid te nemen en geven ze grote vrijheid tot ondernemen. Daartoe faciliteren we ook hun ontwikkeling, waarvoor ze zelf verantwoordelijk zijn. Door onze flexibele netwerken van business units zijn ze altijd in staat om de opdrachtgever oplossingen te bieden, ongeacht de omvang of de complexiteit van een project. Nu en in de toekomst.