Veilig en verantwoord doorwerken

We werken bij klanten op locaties, vanuit huis en op kantoor op 1,5 meter. Zo continueren we onze dienstverlening aan onze klanten.

In een wereld die er nu anders uitziet dan begin 2019 blijven we, uiteraard, onze klanten met onze merken en medewerkers in de business units op een veilige en verantwoorde manier We doen het met elkaar en voor elkaar.ondersteunen. Op anderhalve meter en rekening houdend met alle hygiënemaatregelen.

De digitale transformatie die we binnen VINCI Energies hebben ondergaan zorgt er voor dat we, als hybride organisatie goed kunnen werken op locaties bij klanten, op kantoor en vanuit huis. Zo continueren we onze dienstverlening. We doen er alles aan om dit op gelijke voet te continueren, daar waar nodig doen we een stapje extra omdat we begrijpen dat het een bijzondere situatie is voor iedereen. We gebruiken daarin de mogelijkheden van de technologie voluit.

Onze medewerkers vormen daarin de kern, in het hart van de organisatie. Voor hen zijn vertrouwen en transparantie, ondernemerschap, solidariteit, empowerment en verantwoordelijkheid de leidende waarden. Deze gebruiken we als een kompas en zal zorgen dat we op onze koers blijven.

Op een veilige en verantwoorde manier. Altijd! We doen het met elkaar en voor elkaar.