Duurzamer door zonnepanelen

Verkleinen van onze footprint

De energietransitie en digitale transformatie zijn in volle gang. Twee ontwikkelingen die organisaties veel kansen bieden, maar ook grote uitdagingen. Dagelijks helpen we – als accelerator op deze gebieden – klanten om die uitdagingen aan te gaan en ze te veranderen via kansen mogelijkheden. Mogelijkheden om zaken slimmer, efficiënter, flexibeler of bijvoorbeeld klantvriendelijker aan te pakken. Maar ook om de footprint van de klant te verkleinen.

Wat we voor de klant doen, doen we uiteraard ook voor ons zelf, want werken vraagt energie. Hoe verkleinen we daarbij onze footprint? Hoe verduurzamen we onze bedrijfsvoering? Met die spannende uitdaging zijn wij, samen met onze klanten en partners, dagelijks bezig. De energietransitie, in combinatie met de digitale transformatie en bijvoorbeeld slimme netwerken, biedt hiertoe vele mogelijkheden. Binnen en buiten bedrijven en organisaties.

Energietransitie + digitale transformatie biedt vele mogelijkheden

Wat we voor de klant doen, doen we uiteraard ook voor ons zelf, want werken vraagt energie. Hoe verkleinen we daarbij onze voetafdruk? Hoe verduurzamen we onze bedrijfsvoering? Met die spannende uitdaging zijn wij, samen met onze klanten en partners, dagelijks bezig. De energietransitie, in combinatie met de digitale transformatie en bijvoorbeeld slimme netwerken, biedt hiertoe vele mogelijkheden. Binnen en buiten bedrijven en organisaties.

866 panelen = 230.000 kilowattuur

Neem bijvoorbeeld de elektriciteitsbehoefte van onze vestiging op de Eisenhowerweg in Veghel. Met 866 polykristallijne zonnepanelen op het dak wordt daar jaarlijks 230.000 kilowattuur opgewekt. Deze oplossing – gerealiseerd door KiesZon – voorziet in een substantieel gedeelte van onze elektriciteitsbehoefte in Veghel. Samen met klanten en partners – zoals KiesZon – maken we de wereld duurzamer.