Actemium

Actemium, een belangrijke speler in de transformatie naar een slimmere industrie.

Actemium bedient lokaal én wereldwijd klanten in de industrie door advisering over ontwerp, bouw en onderhoud. Met efficiënte en creatieve solutions & services is Actemium actief in alle fases van de levenscyclus van productiefaciliteiten.

Het merk van VINCI Energies voor industriële processen

Empty bottles on factory conveyor belt (long exposure)

Als belangrijke speler in de transformatie naar smart industry is Actemium gefocust op het continue optimaliseren van industriële processen. Op duurzame wijze innoveert Actemium om zo haar klanten te begeleiden in het nieuwe industriële tijdperk.

Vanuit een marktgesegmenteerde aanpak op basis van specifieke proceskennis en met passie voor techniek wil Actemium nu en in de toekomst het verschil maken. Actemium werkt vandaag aan de industrie van morgen door betrokken mee te bewegen in de specifieke behoeften van de klant en daarbij te anticiperen op de toenemende mogelijkheden van de techniek. Van advies en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud: er is altijd een-op-een contact met één van de Actemium specialisten. Deze is verantwoordelijk voor het slagen van het project, maar wel met het hele Actemium-netwerk achter zich. Minder schakels, meer contact en meer mogelijkheden!

Actemium werkt wereldwijd, maar altijd bij haar klanten in de buurt. Lokaal kunnen deze profiteren van oplossingen uit de hele wereld: dat maakt het Actemium-netwerk zo’n 20.000 specialisten en 300 business units in 38 landen mogelijk. In Nederland zijn circa 850 medewerkers vanuit 22 business units actief.

Met passie voor techniek industriële prestaties verbeteren

Actemium is actief in alle fasen van de levenscyclus van industriële processen: van advies en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. De specialisaties van Actemium: consultancy, automatisering, (multidisciplinaire) engineering, paneelbouw, montage, logistieke oplossingen, onderhoud & service en grote projecten.

De specialisten van Actemium bieden relevante voorstellen op maat, gericht op langdurige samenwerking als partners. Ze combineren hun professionele expertise met een gesegmenteerde marktbenadering en kunnen zo voor elke opdrachtgever in de industrie efficiënte en creatieve solutions & services realiseren. Hoe? Het filmpje hieronder toont u in vogelvlucht de aanpak, diensten en oplossingen van Actemium.